FCV DENDER EH
Menu left

FC - SK Terjoden Welle: 11/05/2011


  Dender 

2

-

 1

Foto's seizoen 2010 - 2011

Woensdagavond nam FC het tijdens een vriendschappelijk oefenduel op tegen SK Terjoden Welle. Voor FC nam De Raes plaats onder de lat. Centraal achterin begonnen Luvagho en De Paepe aan de wedstrijd. Rechts achteraan stond tester Kurtulus en Wouter Artz nam de linksachter voor zijn rekening. Op het middenveld had men het centrale driehoekje Peers, Jans en Claessens. Lai (tester) en Meeus moesten voor snelheid op de flanken zorgen. Voorin stond Coppin die voor de doelpunten moest zorgen.

Voor FC waren Ponce, Bellia, Muylaert, Moucheron, Voets en Marchand de wisselspelers.

 

Vanaf het eerste fluitsignaal kwam SKTW het sterkst voor de dag. Al na 3 minuten spelen kwam Schoukens alleen voor doel maar Aron De Raes lag in de weg om de netten een eerste keer te laten trillen. SKTW putte moed uit deze actie en bleef op zoek gaan naar het openingsdoelpunt. In de 10de minuut ging een vrije trap voor SKTW net naast de winkelhaak, ook in de 17de minuut kreeg Terjoden een vrijetrap maar ook deze bleek geen gevaar voor De Raes.  

SKTW bleef zeer aanvallend voetballen, na 23 minuten ging een schot net over het doel van Aron. FC probeerde de wedstrijd in handen te krijgen en ging iets meer aanvallend voetballen maar de defensie van Terjoden kon telkens onheil voorkomen. Een voorzet van de gretige Lai, in de 28ste minuut, kon niet binnen getikt worden door Coppin en een voorzet van Artz belande op de deklat. Na 34 minuten spelen in de eerste helft opende SKTW dan toch de score na een rush op rechts, De Raes was kansloos. FC mocht gaan rusten met een 0-1 achterstand.

 

Bij het begin van de tweede helft kwamen Moucheron en Muylaert in de ploeg voor Coppin en De Paepe. FC kwam veel gretiger uit de kleedkamer en dat resulteerde in meer offensief voetbal. De Ingevallen Jens Muylaert bracht FC in de 63ste minuut langszij door de bal staalhard in de linker onderhoek te trappen. Bellia die reeds ingevallen was voor Jans kon FC in de 80ste minuut  op voorsprong brengen maar de onderkant van de lat stak daar een stokje voor. Uiteindelijk kwam voor FC in de 83ste minuut dan toch het verlossende doelpunt toen Marchand via een penalty de bal in de rechter onderhoek binnen knalde, 2-1.

 

Komende week staan er nog twee oefenwedstrijden op het programma:
Dinsdag 17 mei, 19u: FC - Tubeke,

Donderdag 19 mei, 19u15: SK Halle - FC.

 
© Copyright 2014 | FCV DENDER EH | Realisation: Abusol | Sitemap | All rights reserved