Drie moderne feestzalen in het centrum van Denderleeuw. Deze luxueus ingerichte zalen bieden plaats aan 300 personen in Zaal Stamford Bridge, aan 150 personen in Zaal Old Trafford en aan 250 personen in Zaal Anfield Road. Het mooie smaakvolle kader wordt vervolledigd door een complete kookeenheid ter plaatse. Een perfect werkende airco zorgt voor een aangename verfrissing.

LOGOEen aparte en ruime parking laat toe dat men ongestoord gebruik maakt van deze feestzalen. Ook U kunt onze accomodatie huren voor allerlei gelegenheden. Huwelijksfeesten,familie- en bedrijfsfeesten, ... alles kan. ook tijdens de week staat onze ploeg klaar om bedrijfsvergaderingen en seminaries tot in de puntjes te verzorgen. Voor bedrijfsvoorstellingen staat de nodige apparatuur zoals overheadprojector en video ter beschikking.

Ook u kunt met de fonkelende infrastructuur "Lindenveld", gelegen in de groene long van Denderleeuw, scoren. Contacteer geheel vrijblijvend Tafelhouder Hedwig voor alle verdere informatie over dit nieuw en geslaagd geheel.

 Stamford Bridge (300 personen)
 Stamford Bridge
 Old Trafford (150 personen)
Old Trafford  
 Anfield Road (150 personen)
Anfield Road