Talentvolle De Bodt zet zijn krabbel onder een nieuw contract!

zaterdag 17 november 2018 om 13u53

DSC 3606 20181111142640914FC koos begin dit seizoen bewust om heel wat van onze talentvolle beloften door te schuiven naar de A-kern. Het ontwikkelen van jong talent moet 1 van de belangrijkste doelstellingen van de club zijn. De supporters zullen hem de laatste weken ongetwijfeld opgemerkt hebben, maar 1 van die jongens die een enorme progressie gemaakt heeft, is Antoine De Bodt.

Hij sprokkelde zijn eerste speelminuten dit seizoen in de de derby tegen Eendracht Aalst met een korte invalbeurt. Een week later kwam hij al na een kwartier in het veld om de geblesseerde Houdret te vervangen. De afgelopen 3 weken stond hij telkens 90 minuten in de ploeg. Zijn conditie en tomeloze inzet gecombineerd met zijn vista zorgden ervoor dat hij absoluut niet uit de toon viel op het middenveld.

De sportieve staf en het bestuur besloten dan ook om Antoine langer aan de club te binden en hem een contract aan te bieden tot midden 2020, dat hij ook ondertekende.

FC is heel blij om een speler die doorgestroomd is vanuit de jeugdreeksen zo te kunnen belonen voor zijn uitstekende prestaties. Proficiat Antoine!