Opnieuw een lijstje transfers.

vrijdag 24 juni 2016 om 09u36

Deze week tekenden er opnieuw enkele spelers een overeenkomst met FC Dender.
Enkele spelers die vorig seizoen reeds bij FC actief waren gaven al hun akkoord, maar deze moeten echter nog geofficialiseerd worden.
Hier een overzicht:

Diogo Ribeiro tekende een verbintenis voor één jaar. Diogo speelde vorig seizoen, op huurbasis van Walhain, bij vierdeklasser RRC Waterloo.
De 23 jarige, °28 oktober 1992, linksvoetige middenvelder is een Belg met Braziliaanse roots.
Hij genoot zijn jeugdopleiding bij St. Luik maar verkaste op 19 jarige leeftijd naar AFC Tubeke, nadien speelde hij nog voor Walhain en Waterloo.

Andel Sarr, tekende een verbintenis voor twee jaar bij FC Dender. Andel Sarr is een vlot scorende spits zich vorig seizoen tot topscorer kroonde van derdeklasser Diegem Sport waar hij de voorbije 3 jaar aan de slag was.
Hij is 26 jaar, °2 januari 1990, en bezit de Senegaleese nationaliteit.

Van bij Union Sint Gillis komt de Italiaan Ignazio Cocchiere over. Ignazio, °19 september 1987 – Varese, is een aanvaller die eveneens als offensieve middenvelder kan functioneren. HIj startte zijn voetbalcarièrre bij Lugano om dan zijn jeugdopleiding verder te zetten bij Inter Milaan.
Nadien speelde hij nog voor enkele Italiaanse clubs maar bracht ook twee seizoenen door in Zwitserland waar hij zijn universitaire studies vervolledigde, hier speelde hij bij de eersteklassers Baulmes en Nyon.
In 2013 kon hij aan de slag gaan bij het Europees parlement en ging op zoek achter een Belgische club waardoor gij bij Union belandde.
Hij ondertekende een contract voor 1 jaar met een optie voor 1 bijkomend jaar.

Ook streekgenoot Dries Caignau, °8 januari 1998, komt over naar FC Dender. Dries woont in Denderhoutem en kreeg zijn jeugdopleiding bij RSC Anderlecht en AA Gent. Bij Gent was hij nu aan de slag bij de U19. Hij is een rechterflankverdediger die in oktober 2015 mee met de nationale U17 naar het WK in Chili trok en er de derde plaats behaalde. 

Ook Jordan Halpern zette zijn handtekening onder een verbintenis met FC. Hij studeerde de voorbije jaren in de Verenigde Staten en was daar als aanvaller actief bij de West Virginia Bobcats. Voor zijn vertrek naar de States speelde Halpern nog bij de beloften van Beerschot.