Onze beloften houden doelpuntenkermis in Deinze.

zaterdag 9 september 2017 om 09u04

Onze beloften die vorig weekend 2-2 gelijk speelden tegen Aalst moesten deze keer op verplaatsing naar Deinze.
Van bij de aanvang namen ze de wedstrijd in handen en al na twee minuten was het raak toen Michiel Van der Straeten met een mooie assist Joachim Ngongo de 0-1 kon aanbieden. In de twintigste minuut kon Joran Van de Velde van ver oprukken en de 0-2 in doel knallen. Op het half uur ging Rami Driouch op wandel, 0-3 – meteen ook de eindstand van een eerste helft waarin FC heer en meester was.
 
In de tweede helft kon SK Deinze al na vijf minuten, op penalty, tegenscoren. Ook FC verdiende nog een elfmeter, Rami Driouh nette op het uur de 1-4. Balverlies bij FC leidde de 2-4 in. Met nog goed twintig minuten te gaan was het opnieuw aan Rami Driouch om zijn kunsten te tonen, met een prachtige omhaal maakte hij er 2-5 van.
Vijf minuten later was het de beurt aan Antoine De Bodt die met een mooie beweging de 2-6 kon scoren.
SK Deinze kon nog milderen waardoor de wedstrijd eindigde op 3-6.
 
Sterke wedstrijd van onze beloften die met goed samenspel, en vooral technisch vernuft, de drie punten gemakkelijk mee naar huis konden nemen.
 
Ploegopstelling: Van Zele, Van der Straeten, De Koster (84' Van Laethem), De Coeyere, Van de Velde, Driouch (84' Beerens), De Bodt, Kunda, Ngongo, De Smet en Degeyseleer. 

Invallers: Van Laethem, Beerens, Rossignol en Van Herreweghe.