Beloften, FC Dender - Lommel SK: 2 - 2.

dinsdag 26 september 2017 om 19u02

Onze beloften moesten dit weekend, net zoals het eerste elftal, Lommel SK partij geven.
De wedstrijd had voor FC mooi kunnen beginnen toen Jonathan Kunda in minuut één alleen op de bezoekende keeper kon afgaan, maar Jonathan trof echter de deklat.
Lommel was succesvoller want het versierde in de vierde minuut een vrijschop die rechtstreeks in doel getrapt werd, 0 - 1. 
FC Dender creëerde ook wel enkele kansen maar speelde eerder een rommelige eerste helft met heel wat balverlies tot gevolg, op het half uur verdubbelde Lommel zijn voorsprong waardoor ze met een 0 - 2 voorsprong konden gaan rusten.
Tijdens de tweede helft werd er door FC duidelijk een ander vaatje getapt, Lommel stond nu constant onder druk wat resulteerde in heel wat doelrijpe kansen voor onze jongens .
De aansluitingstreffer kwam er via Joachim Ngongo na 72 minuten. Twee minuten later kon Sander De Coeyere een hoekschop mooi in doel koppen, 2 - 2.
Lommel nam nu opnieuw de match in handen al waren de beste kansen toch nog voor FC.
Er werd afgefloten bij een 2 – 2 gelijke stand, een correcte weergaven van het wedstrijdbeeld.
 
Ploegopstelling: Van Zele, Van der Straeten, De Koster, De Coeyere, Van de Velde (62' Masoudià, Driouch, De Bodt, Kunda (62' Barrezeele), Ngongo, De Smet en Degeyseleer. 

Invallers: Van Herreweghe, Rossignol, Barrezeele en Masoudi.