Beloften, Lommel SK - FC Dender: 3-1.

zaterdag 16 december 2017 om 14u18

Onze beloften startten goed aan de wedstrijd en al na 9 minuten kon Dani De Almeida de score openen, 0 – 1. De volgende grote kans was opnieuw voor FC Dender maar de plaatselijke doelman, ooit nog speler van FC Dender, bracht redding.
Vijf minuten later was het aan onze doelman, Yannick Van Zele, om zijn kunnen te tonen. Het eerste half uur was duidelijk voor FC Dender maar Lommel kwam geleidelijk aan toch wat gevaarlijker uit de hoek.
Balverlies in de verdediging van FC leidde in de 34e minuut de 1 – 1 in.

Na de rust bleef FC op zijn elan doorgaan maar de thuisploeg kon, met twee prachtige reddingen, rekenen op een heel sterke doelman. In minuut 49 werd hij geholpen door de deklat, enkele minuten later werd een bal, na hoekschop, van de lijn gehaald. Plots werd het spel van FC slordiger met te trage en onjuiste passen, Lommel bleef strijden en kwam op voorsprong na een aanval via de flank, 2 – 1.
In minuut 80 trof Lommel nog de paal maar in minuut 88 werd de 3 – 1 op het scorebord gezet.
Vlad Marin speelde, in het teken van zijn conditieopbouw, zoals voorzien één helft mee.
 
Ploegopstelling: Van Zele, Van Thournout, Elaut, De Koster (57’ Zaanan), Degeyseleer, De Almeida, Marin (46’ De Smet), Mba, Masoudi (57’ Driouch), De Bodt  en Van der Straeten (66’ Barrezeele). 

Invallers: De Smet, Barrezeele, Zaanan en Driouch.