Beloften, FC Dender - ASV Geel: 5-0.

dinsdag 23 januari 2018 om 23u39

In de aanvangsfase was het aftasten langs beide zijden met weinig doelkansen tot gevolg, geleidelijk aan nam FC D de match in handen en kwam in de 35e minuut op voorsprong via een prachtig doelpunt, in de kruising, van Odimboleko en dit op pass van Ngongo.
Vijf minuten later kon Mba de bal veroveren op het middenveld, op doel afgaan en de doelman omzeilen, 2 - 0. Ook de ruststand.
 
In tweede helft gingen onze mannen op hetzelfde elan door. In minuut 65 scoorde Zaanan de 3-0, dit na mooie actie en op assist van  Odimboleko. Iets later was het de beurt aan Van der Straeten om te scoren, dit op assist van Ngongo.
Drie minuten later kon Masoudi, op aangeven van Zaanan, de forfaitcijfers op het scorebord zetten, 5-0. FC kreeg ook nog een penalty maar de gemakkelijkste kans werd echter gemist.
Sterke prestatie van onze youngsters die vrijdagavond, om 20u15, E. Aalst partij geven op de Zandberg. De heenmatch eindigde op een 2-2 gelijkspel.

Ploegopstelling: Van Gerven, Zaanan, Marin, Elaut (63' Masoudi), De Koster (63' De Coeyere), Ngongo, De Bodt (63' Barrezeele), Degeydeleer, Mba, Kunda (20' Odimboleko) en Van der Straeten. 

Invallers: Masoudi, Barrezeele, Odimboleko en De Coeyere.