Beloften, FC Dender - Dessel Sport: 1-1.

woensdag 7 februari 2018 om 07u33

Maandagavond speelden onze beloften, in koude weersomstandigheden, de eerste wedstrijd uit het tweeluik tegen Dessel Sport, volgende week heeft de uitwedstrijd naar Dessel plaats.
Het eerste halfuur was er een puike redding van de bezoekende doelman, maar verder hadden beide keepers niet echt veel werk op te knappen. FC Dender had overwicht maar was niet gevaarlijk.
De eerste combinatie bracht in de 32e minuut de stand op 1-0, een doelpunt van Masoudi op aangeven van Ngongo, de wedstrijd kabbelde verder naar de rust.
De tweede helft vergaten onze spelers collectief te spelen en dit ondanks de opdracht van de coach. In minuut 52 konden de bezoekers uit een van de weinige kansen de 1 - 1 scoren.
Waar er tijdens  de vorige matchen mooie combinaties te zien vielen, waren ze nu eerder zeldzaam, ook de afwerking op doel was ditmaal ondermaats.
Hopelijk lukt in de terugmatch beter! 

Ploegopstelling: Van Zele, Zaanan (81' Rossignol), De Coeyere, Odimboleko, Elaut, Masoudi (67' Barrezeele), Ngongo (81' De Deken), Van der Straeten, Mba, De Smet en Degeyseleer. 

Invallers: Rossignol, Barrezeele en De Deken.