Voorbeschouwing KFC Oosterzonen - FC Dender.

vrijdag 23 februari 2018 om 10u14

Met het einde van de competitie in zicht heeft FC nog moeilijke weken voor de boeg, in de vorige wedstrijd tegen VW Hamme deed het wat het moest doen, winnen!
In de volgende wedstrijd mag er eveneens niet gefaald worden, tegenstander Oosterzonen heeft eveneens de punten broodnodig want het telt slechts 2 punten meer dan FC Dender, er wordt in de Kempen dus ook een strijd geleverd voor het behoud al doen er geruchten de ronde dat er een fusie op til is tussen Geel en Oosterzonen.
Tot begin november vlotte het vrij goed bij Oosterzonen maar sindsdien werd er op 11 wedstrijden slechts eenmaal gewonnen en driemaal gelijk gespeeld waardoor de Kempenaren naar de onderste regionen afgezakt zijn. Net zoals bij FC werd er gewonnen tegen VW Hamme, opvallend is ook dat de verliespartijen meestal op 1-0 / 0-1 eindigden.
Net zoals FC Dender wist Oosterzonen 26 keer te scoren, het slikte wel 2 tegendoelpunten minder dan FC, 32.
Bij Oosterzonen steekt er één speler met kop en schouders bovenuit, nl. Sam Van Aerschot die reeds 11 keer wist te scoren, nummer twee op de lijst is Jessy Mayele met 4 doelpunten.
De Kempenaren ontsloegen deze week de volledige technische staf en riepen de hulp in van de coach van Geel, dat nu zonder trainer zit. Oosterzonen hoopt met de aanstelling van Patrick Van Houdt op een schokeffect om de meubelen te redden!
Onze coach kan voor de wedstrijd tegen Oosterzonen geen beroep doen op de geel geschorste Hannes Meeus.

Historiek:

Sat 28/10/17 Dender 1 - 2 Oosterwijk
Sat 21/01/17 Dender 5 - 1 Oosterwijk
Sat 10/09/16 Oosterwijk 0 - 0 Dender
Sun 25/08/13 Dender 0 - 2 Oosterwijk

Wedstrijdleiding:
REF: DENIL ARTHUR
AR1: WINSKI ADRIAN
AR2: BEN ACHA BILAL