Voorbeschouwing SV Oudenaarde - FC Dender.

vrijdag 16 september 2016 om 09u19

FC speelde vorig weekend 0-0 gelijk tegen Oosterzonen, een moeilijke verplaatsing waar het een beetje tegenop keek! Daarom keerde onze sportieve cel met het behaalde punt, na het scoreloos gelijkspel, tevreden terug, er zat zelfs meer in maar de doelstelling werd in Oosterwijk behaald.
  
De volgende wedstrijd is opnieuw een uitwedstrijd, zaterdag bekampen we aan de boorden van de Schelde SV Oudenaarde, opnieuw geen te verwaarlozen klus want ook al behaalde deze ploeg slechts 1 op 6, hun spel werd al gekenmerkt door heel wat tegenslag. Zo ook laatst in Virton waar men een goede wedstrijd speelde, met vloeiend voetbal kwam Oudenaarde in Virton 0-1 voor na een doelpunt van Belmans. Goed tien minuten in de tweede helft kreeg Goditiabois een tweede gele kaart onder de neus geduwd waardoor Virton meer kon dreigen en Oudenaarde finaal nog in de boot ging door twee doelpunten die gescoord werden door spelers met een FC-verleden, nl. Okitokandjo en Ngadrira.
Ook tijdens de eerste competitiewedstrijd speelde het een behoorlijke wedstrijd, het kwam 1-0 (Vervaecke) voor tegen White Star maar zag de tegenstrever kort nadien op gelijke hoogte komen. Het verzette tijdens de tweede helft nog hemel en aarde om de winning goal te kunnen scoren maar WS Brussel hield stand.
Voor de wedstrijd tegen FC Dender is verdediger Viktor Goditiabois geschorst.
FC Dender en KSV Oudenaarde vochten in het verleden reeds meerdere duels uit, wanneer we de historiek bekijken heeft er zelden een puntendeling plaats gevonden maar worden de punten over het seizoen onderling wel netjes verdeeld.
KSV Oudenaarde eindigde vorig seizoen als derde en kon omdat Winkel Sport over geen licentie beschikte zo rechtstreeks overgaan naar Eerste Amateur.
FC hoopt, net zoals tegen Oosterzonen, de 0 op het scorebord te kunnen houden en droomt ervan om zelf te kunnen scoren, maw het hoopt dus te kunnen winnen in Oudenaarde!
SUPPORTERS OP POST ! 

Kwetsuren:
N'diaye houdt het voorlopig nog bij looptraining zonder bal.  
Ook voor Ndoumbou komt deze wedstrijd nog te vroeg ingevolge pijn aan de enkel.  
Dries Caignau, spierscheur, ging op consultatie bij Dr. De Clercq, moet nog twee weken rusten waarna een nieuwe consultatie volgt.
Julien Pé (adductoren) is voor lange tijd out, hij revalideert bij Walter Hinderdael.

Historiek:      
FC Dender - KSV Oudenaarde 10/09/2014 20u00 0 - 1
KSV Oudenaarde - FC Dender 31/01/2015 19u30 0 - 1
FC Dender - KSV Oudenaarde 07/11/2015 20u00 2 - 1
KSV Oudenaarde - FC Dender 02/04/2016 19u30 3 - 1

Wedstrijdleiding:
REF:DHONT KENNETH
AR1:BONDUEL TOON
AR2:RYS EDWIN