Luksken Vandam... Luksken Vandam...

woensdag 29 maart 2017 om 17u43

... horen we de supporters iedere thuiswedstrijd scanderen, op onze voorzitter en coach na blijkt Luc Van Damme zowat de populairste FC-er van de laatste jaren te zijn!
Zaterdag is het voor hem een speciale dag want vanaf 1 april 2017 gaat hij als gepensioneerde door het leven. Na 45 dienstjaren, zelf beweert hij om minstens voor 90 jaren gepresteerd te hebben.. iets wat uiteraard niet kan gecontroleerd worden want hij werkte meestal ‘s nachts, stuurt de “spoorweg” hem met pensioen. Toeval of niet maar onlangs beloofde de grote baas van de NMBS om vanaf deze zomer de treinen stipter te laten rijden.
Op FC Dender zelf weigert Luc echter met pensioen te gaan, we zullen hem in de toekomst dus nog als terreinanimator en baas van de grote kantine verder kunnen blijven bewonderen.
Sociale Luc wenst iedereen mee te laten genieten van zijn eerste pensioendag en nodigt jullie zaterdag uit om na de wedstrijd tegen KSV Oudenaarde eens af te zakken naar zijn grote kantine waar hij jullie iets wenst aan te bieden op zijn rustiger leven!
En ook al is het zaterdag 1 april, Luc kennende is dit geen grap… allen daarheen.
 
LVD