FC - RE Virton: gratis ticket voor abonnees & het restaurant biedt speciaal menu aan.

woensdag 4 april 2018 om 10u00

Voor de belangrijke wedstrijd tegen RE VIRTON van zaterdag 7 april willen we graag een massale opkomst en een vol restaurant.
Voor deze wedstrijd krijgen alle abonnees een gratis ticket aangeboden en wordt er in ons restaurant een menu aan een heel democratische prijs aangeboden... lees hieronder zeker verder!

MENU
Soep
Een koud buffet met een variatie van vis, vlees, pasta’s en groentjes
Nagerecht
.
Om praktische redenen gelieve in te schrijven vóór donderdag 5 april via het inschrijvingsformulier onderaan deze pagina.
Het restaurant gaat open om 18 uur.

Bent u ABONNEE:
Onze club heeft reeds vele jaren kunnen rekenen op uw steun door uw aanwezigheid op wedstrijden en vele andere activiteiten. Het voetballandschap is de laatste jaren grondig gewijzigd, maar toch zijn jullie onze club trouw gebleven in succesrijke en minder succesrijke periodes.
Ook voor de cruciale wedstrijd tegen VIRTON heeft de club uw steun nodig. Daarom werd er beslist dat elke abonnementshouder één persoon gratis kan uitnodigen (inkom).
Op de dag van de wedstrijd kunt u op vertoon van uw abonnement het gratis ticket afhalen op het secretariaat.  Loketten geopend vanaf 18u.
Tevens kunt u en uw genodigde inschrijven voor het diner aan de prijs van 20€ (kinderen -12j aan 10€).

Heeft u GEEN abonnement:
Uiteraard is ook jullie steun heel belangrijk en meer dan welkom.
Daarom  willen we ook jullie uitnodigen voor het diner en dit aan de zeer democratische prijs van 30€ per persoon, inkomkaart voor de wedstrijd inbegrepen.
Voor kinderen - 12j bedraagt de prijs 10€.
Je kan je ticket afhalen aan de loketten vanaf 18u.

Jeugdspelers, -trainers, -afgevaardigden, -bestuur en -medewerkers & kinderen -12 jaar:
Alle jeugdspelers (en de omkadering van de jeugd) van FC en alle kinderen -12 jaar kunnen de wedstrijd zoals gewoonlijk gratis bijwonen.
Zij kunnen ook genieten van het diner in het restaurant aan € 10 per persoon voor de jeugdspelers en kinderen en € 20 voor de volwassen omkadering.

 
FC REKENT OP JULLIE STEUN !!
 

Inschrijvingsformulier restaurant FC Dender - RE Virton

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Gelieve uw project te omschrijven