DeDoncker newlogo Bouw.Punt De Doncker is een familiebedrijf dat reeds jaren zijn stempel drukt op de markt. Het is over de jaren heen geëvolueerd tot één van de belangrijkste leveranciers van der egio. Het bedrijf heeft 3 vestigingen die zich bevinden in Affligem, Ninove en Borchtlombeek. In Ninove is de grootste vestiging gelegen. Alle vestigingen zijn makkelijk te bereiken via verschillende invalshoeken.
 
 aircotech Aircotech NV is gespecialiseerd invoerder van airconditoning , industriele verwarming en ventilatieproducten. Onze firma kan u adviseren voor het realiseren van een project waarbij het behalen van een bepaalde temperatuur en een vochtigheidsgraad of een bepaalde luchtkwaliteit centraal staan. Onze referenties getuigen dat we gespecialieerd zijn in de meest uiteenlopende toepassingen, gaande van een comfortairconditioning in een kantooromgeving, koelen van computerzalen en data centers tot industriele toepassingen. Het FC-restaurant en Businessclub wordt geconditioneerd met onze apparatuur. We zorgen voor tevens voor een 24 / 24u service in België, Luxemburg en Frankrijk .
   
SOliverNinove Ontdek de grootste S.Oliver winkel van België!
Comfortabel ingericht met een ruim assortiment voor dames, heren en kinderen met bijhorende accessoires.
Een gedreven team dat u een persoonlijke service en oprechte vriendelijkheid biedt. Wij bevinden ons in de stad met een 40-tal gratis ondergrondse parkeerplaatsen.